AUTOCARS

AUTOCARS

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PRIJSOFFERTE AAN VIA

REISBURO-MES@SKYNET.BE

NEOPLAN STARLINER

MERCEDES TRAVEGO

SCANIA IRIZAR PB

VDL JONCKHEERE - SCANIA MISTRAL70

MARCOPOLO

Mensen die de mooiste delen van de wereld willen zien alsook er naartoe te reizen, doen dit in de Neoplan Starliner.


Passagiers ervaren onvergetelijke momenten in een onvergelijkbare autocar als het gaat om veiligheid, innovatie, technologie en rijcomfort voor de passagiers als chauffeur. Deze autocar beantwoordt aan de vraag en traditie van merk Neoplan als geen ander. Het geeft zijn passagiers, overal ter wereld, het gevoel dat er geen prachtigere manier bestaat om te reizen.


Royal Class: 51 plaatsen (1 meter zitafstand)

Normale uitvoering: 61 plaatsen

Als topmodel van het merk Mercedes-Benz verschaft de Travego uw groep, organisatie, bedrijf, school, ... overal hoog aanzien, waar u met hem voor de dag komt.


De Travego maakt namelijk niet alleen een enorme indruk dankzij zijn geavanceerde techniek, subliem design en verfijnd comfort, maar ook door de ster die op het koetswerk prijkt. Het wereldberoemde merkteken wordt namelijk vrijwel altijd geassocieerd met schitterende autoprestaties. Ook op deze manier profiteert u dus van het buitengewone prestige van het merk Mercedes-Benz.


Royal Class: 50 plaatsen (1 meter zitafstand)

Normale uitvoering: 60 plaatsen

NIEUW

De Scania Irizar PB is een echte Gran Tourismo,  een kunstwerk dat voor u werkt en dat met zijn functionele schoonheid en voorzieningen reizen tot een bron van voldoening maakt, elke dag opnieuw. De bus kreeg de ene onderscheiding na de andere en professionele recensenten noemden het 'Het meest comfortabele voertuig waarin we ooit hebben gereden'.


Sensoren die overal in de bus zijn geplaatst, houden de temperatuur en de vochtigheid voortdurend op een comfortabel niveau. Het totale luchtvolume wordt om de 60 seconden vervangen door frisse lucht van de juiste temperatuur.


Uitzonderlijk stil, met lagere interne decibellen dan de meeste luxueuze touringcars.


Royal Class: 50 plaatsen (1 meter zitafstand)

Normale uitvoering: 60 plaatsen

De Mistral is een veelzijdige touringcar met zijn 13 meter lengte. De royale bagageruimte zorgt voor voldoende opbergmogelijkheden. Deze autocar is ook voorzien van een toilet, dvd-speler met 2 schermen, frigo, warme dranken automaat en airco.


Achterin de Mistral bevindt zich een tafeltje waar 4 personen kunnen plaatsnemen.


Royal Class: 42 plaatsen

Normale uitvoering: 56 plaatsen

OTOKAR VECTIO

TEMSA OPALIN

ACRON VANHOOL

Deze autocar biedt zijn reizigers alle basis comfort aan, waaronder toilet, dvd-speler met 1 scherm en airco. De royale bagageruimte zorgt voor voldoende opbergmogelijkheden.


BUS 1


Royal Class: /

Normale uitvoering: 52 plaatsen

BUS 2


Royal Class: /

Normale uitvoering: 52 plaatsen

Deze autocar biedt zijn reizigers alle basis comfort aan, waaronder dvd-speler met 1 scherm, microfoon aan gidszetel, radio/cd en airco. De royale bagageruimte zorgt voor voldoende opbergmogelijkheden.


Royal Class: /

Normale uitvoering: 38 plaatsen

De Temsa Opalin biedt plaats aan 36 passagiers. Aan boord van deze autocar beschikt u over een dvd-speler met 1 scherm, cd/radio, microfoon aan de gidszetel, individuele leeslampjes, airco, opbergvakken en bagageruimte.


Royal Class: /

Normale uitvoering: 36 plaatsen

OTOKAR

De acron vanhool biedt plaats aan 50 passagiers. Aan boord van deze autocar beschikt u over airco, cd/radio, dvd-speler met 2 schermen, toilet, verstelbare zetels, microfoon aan de gidszetel, individuele leeslampjes en een grote kofferruimte.

MERCEDES VIANO

Deze otokar biedt plaats aan 37 passagiers. En er is een lift beschikbaar.

Onze kleinste autocar met airco heeft een capaciteit van 7 passagiers.


Luchthavenservice 24u/24u !INDUSTRIEWEG 9, 9200 DENDERMONDE                                                                     TEL. 052/22 49 49                                                                           E-MAIL: REISBURO-MES@SKYNET.BE